top of page

vanliga frågor

Frågor & Svar

01.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Du kan betala med samtliga vanliga betal-/kreditkort genom Stripe eller PayPal. Det går även att använda Swish.  Alla transaktioner som sker genom Strip och PayPal är självklart krypterade och helt säkra.

02.

Jag vill a)få varan/tjänsten levererad innan jag betalar eller b) jag vill betala via Klarna. Går det?

Tyvärr inte. Jag skickar inte kreditfakturor utan alla varor och tjänster måste betalas i förskott innan slutgiltig leverans sker.

Jag är i dagsläget inte intresserad av att ansluta mig till Klarna eftersom de tar ut hutlösa företagsavgifter, saknar kollektivavtal för sina anställda, samt har en mycket tveksam affärsmodell vilket gör att de blöder pengar. Jag föredrar att använda mig av affärspartners som är stabila ekonomiskt.

03.

Går det att få saker på avbetalning?

I vissa fall kan jag tänka mig att acceptera avbetalning, men enbart då det gäller varor eller tjänster som kostar mer än 5 000 kr. Om du önskar köpa något på avbetalning så kontakta mig. Observera att kreditupplysning kommer att göras och att jag inte tillåter avbetalningar om du har betalningsanmärkning(ar), låg inkomst, skuldsanering eller om ditt kreditbetyg är lågt. 

Inga varor eller tjänster levereras innan full betalning inkommit, och samtliga delbetalningar är icke återbetalningsbara. Om du av någon anledning slutar betala innan full betalning erlagts förlorar du alltså redan betalad summa.

04.

Jag vill använda ett eller flera av dina foton som förlaga till egna konstverk. Får jag det?

Det kostar en summa att använda mina fotografier som referens/förlaga/inspiration till konst. Mina priser är rimliga, kontakta mig för mer information. Det är absolut inte tillåtet att använda mina fotografier utan att ha införskaffat en betald licens.

05.

Jag äger en butik och undrar om jag kan bli återförsäljare av dina produkter?

Kontakta mig! Jag är alltid intresserad av att hitta butiker som vill bli återförsäljare. Jag är även intresserad av att komma i kontakt med konstgallerier.

06.

Jag vill beställa ett konstverk av dig. Vad kostar det?

En prislista kommer snart! Jag mailar den gärna när den är färdig, så skicka mig gärna ett meddelande om du är intresserad av en framtida beställning.

bottom of page