top of page

tjänster

MÅLNINGAR

paint6.jpg

Ett äkta konstverk är inte bara personligt och unikt utan kan även vara ett bestående minne av  något du håller kärt. Jag arbetar i blyerts, akvarell och olja. Varje medium har sina egna möjligheter och svårigheter och jag diskuterar gärna vad som bäst passar dina behov och din budget.

Prissättningen är individuell och beror på en mängd faktorer såsom storlek, medium, komplexitet, etc. Kontakta mig för en kostnadsfri offert.

FOTOGRAFI

donkey.jpg

Jag har valt att specialisera mig på häst- och hundfotografi, med fokus på den skira skönheten som naturligt ljus erbjuder i sina vackraste stunder. Traditionella porträtt blir många gånger stela och och poserna känns ofta konstgjorda, så jag föredrar lekfulla och spontana sessioner där subjektets personlighet och inre skönhet får en möjlighet att framträda. 

 

Mitt inre barn älskar att leka i det digitala mörkrummet och jag har tillgång till en mängd olika mjukvaror. Jag utför gärna avancerad efterbehandlig, compositing och specialeffekter om kunden så önskar. 

Prislista går att få på begäran. Jag reser gärna (även utomlands) så länge som alla kostnader ombesörjs och mitt schema tillåter det.

SKULPTUR

Azawakh sculpture

Om du vill ha något helt unikt som du inte bara kan se utan även röra vid så kan en skulptur vara exakt det du letar efter. En skulptur är ofta enklare att flytta och placera än en målning och ger dig därför näst intill oändliga variationsmöjligheter beroende på var och hur du placerar den. Bara genom att vrida lite på den så får du ett helt nytt perspektiv! 

En basreliefskulptur är ett ekonomiskt alternativ till en större, tredimensionell variant, och det är också något jag själv kan producera från början till slut. Skulptering, gjutformstagning, gjutning och ytfinish kan utan problem utföras i min konstnärsstudio (jag gjuter dock endast i polyuretanresin, ej brons). Basreliefer är enkla att frakta och är fantastiskt dekorativa. Jag har i dagsläget ingen möjlighet att gjuta större skulpturer eller I material som brons, men jag samarbetar gärna med olika konstgjuterier vid behov.  

 

Om du har erfarenhet av att arrangera utställning och tävlingar så vet du hur mycket deltagarna uppskattar specialtillverkade priser och hur de ger en upplevelse av lyx. Jag arbetar gärna utefter dina behov, oavsett om det rör sig om små plaketter eller ett större pris. 

 

All prissättning är individuell och beror på en mängd faktorer. Kontakta mig gärna med dina idea för en kostnadsfri offert. 

“Det är av godo att älska många saker, för däri ligger sann styrka, och den som älskar mycket gör och kan uträtta mycket, och det som görs med kärlek kommer att göras väl. 


― Vincent Van Gogh

bottom of page