top of page

köpvillkor, frakt, returer & byten

Genom att köpa från Dune så accepterar du dessa regler och villkor i sin helhet. Regler och villkor senast uppdaterade 230914.

 

OBS! Bokserien "The Equine Artist's Reference Series" säljs genom MagCloud och det är deras köpevillkor som gäller för dessa produkter. Dune ansvarar i dessa fall inte för produktion, betalning, leverans, eller reklamationer utan du måste vända dig till MagCloud om du behöver hjälp med dessa frågor.

Allmänna köpevillkor

Dune följer Konsumentköplagen. 

 

För att få handla hos oss måste du som kund ha fyllt 18 år.

Priserna anges i svenska kronor (SEK). Moms ingår i alla priser.

Betalning

Betalning sker i sin helhet via Swish i samband med upphämtning. Avtal ingås först när du som kund betalar och hämtar din vara på plats hos Dune, inte vid allmänna förfrågningar eller icke-bindande reservation via email eller telefon. Avbetalningar godtas ej och det går ej att betala i efterhand. 

Upphovsrätt

Innehållet på denna hemsida är upphovsrättsligt skyddat och tillhör Dune om inget annat anges.

Hela eller delar av bilder på hemsidan får inte användas utan att Dune har givit sitt godkännande.

 

Bilder levererade av Dune får inte reproduceras och får inte användas i reklamsammanhang utan godkännande.

Frakt

I dagsläget erbjuder vi inte frakt av den konst som finns tillgänglig att köpa utan alla verk måste hämtas på plats av köparen.

Ångerrätt och reklamation

Öppet köp & bytesrätt

Dune erbjuder inte öppet köp eller bytesrätt. Eftersom originalkonst måste hämtas på plats gäller ej lagen om distansavtal.

Reklamation

Reklamationsrätten innebär att du kan åberopa fel och brister med produkten som har uppstått i upp till 3 år efter inköp. Det är dock en förutsättning att dessa saker inte har uppstått som en följd av felaktigt användande av produkten eller av annat handhavandefel som har medfört bristen. Produkten skall reklameras så snart felet är upptäckt.

bottom of page